Aloita vihdoin matka kohti ihannepainoa ja hyvää oloa
Liity mukaan valmennukseen, joka tekee sinusta kirjaimellisesti rasvanpolttokoneen. Valmennus nyt erikoistarjouksessa hintaan 87€ (ovh: 197€)
Aloita vihdoin matka kohti ihannepainoa ja energistä oloa
Liity mukaan valmennukseen joka tekee sinusta rasvanpolttokoneen. Valmennus nyt erikoistarjouksessa hintaan 87€ (ovh: 197€)
Keto Kickstart -nettivalmennus
Hyödynnä tutustumistarjous tästä!
Saat välittömästi pääsyn valmennusportaaliin, josta löydät yli 20 moduulia täynnä viihdyttäviä jaksoja, yli 50 reseptiä, 14 päivän Meal Planin ja paljon muuta mielenkiintoista.
Nyt vain 87€
(Ovh: 197€)
Oletko valmis karistamaan kiloja ja voimaan paremmin kuin koskaan ennen?
Keto Kickstart valmennus sopii sinulle jos haluat:
 •  Aloittaa ketogeenisen ruokavalion
 •  Pudottaa painoa nopeasti ja turvallisesti
 •  Vähentää naposteluja ja ruokahalua
 •  Päästä eroon aivosumusta
 •  Saada enemmän energiaa päivääsi
 •  Voida paremmin kuin koskaan ennen

Tervetuloa mukaan! 

Keto Kickstart on hyvinvointiseikkailu, jonka tavoitteena on karistaa kiloja ja saada avaimet hyvinvointiin ketogeenisen ruokavalion avulla.
Anni Sirviö, Hyvinvointivalmentaja
Ketogeeninen ruokavalio johtaa ketoosiin, joka on elimistön luonnollinen rasvanpolttotila
Kattavin valmennus ketogeenisen ruokavalion pariin
 • Saat valmentajaksi elämäntapamuutos asiantuntijan Anni Sirviön ja Personal trainer Fredu Sirviön, joiden intohimo on auttaa sinua saamaan tuloksia.
 •  Pääset turvallisesti alkuun Ketogeeniseen ruokavalioon ja vältät yleisimmät sudenkuopat.
 •  Saat tarkan 14 päivän Kickstart Meal Planin
 •  Saat Lisäravineoppaan & Keto Reseptejä E-kirjan
 •  Valmennus sisältää 20+ moduulia joissa on lukuisia videoita, artikkeleita, PDF-oppaita, kauppalistoja, reseptejä ja paljon motivaatiota.
 • Opit uuden ruokavalion, jota noudattamalla voit laihtua, nähdä positiivisia muutoksia vartalossasi ja voida paremmin nopeasti ja pysyvästi.
 •  Opit miten pysyä ketoosissa ja saavuttaa pysyviä tuloksia.
 •  Kyse on terveellisestä ruokavaliosta, jota voit jatkaa valmennuksen jälkeenkin – ei pikadieetistä.
 •  Saat myös todella paljon vinkkejä kuinka valita aitoa ja paremman laatuista ruokaa. Mihin kannattaa kaupassa kiinnittää huomio.
 •  Pääset mukaan aktiiviseen, suljettuun FB-ryhmään, jossa voit keskustella ja kysyä mitä vaan. 
 •  Keto Kickstart-yhteisön jäsenyys on pysyvä – eli saat yhteisön tuen valmennuksen jälkeenkin!
Liity nyt - saat välittömästi pääsyn Keto Kickstart kurssimateriaaliin
Pääset liittymään myös valmennuksen Facebook -tukiryhmään, jossa on jo yli 2000 jäsentä!! (arvo 297€)
Arvokas lisätyökalu matkalla elämäntapamuutoksen!
 •  Aktiivinen yhteisö tarjoaa aina tsemppiä ja tukea
 •  Ryhmässä järjestetään kuukausittain innostavia haasteita ja tempauksia
 •  Ryhmästä löydät paljon arkea helpottavia vinkkejä, niksejä ja reseptejä
 •  Kaikki ajankohtaiset tarjoukset ja tuoteuutuudet löydät myös ryhmästä
 •  Anni pitää ryhmässä Live-kyselytunteja
Mitä muut sanovat?
Valmennuksesta löytyy lisäksi yli 50+ reseptiä ketogeeniselle ruokavaliolle!
Kun liityt Nyt saat myös nämä!
BONUS#1 LISÄRAVINNEOPAS
Lisäravinneopas e-kirja!
Kun liityt nyt mukaan saat lisäravinneoppaan, joka auttaa sinua löytämään itsellesi tärkeät lisäravinteet. Erittäin hyödyllistä tietoa!
BONUS#2 RESEPTEJÄ KETOGEENISEEN RUOKAVALIOON eKIRJA
Herkullisia reseptejä ja vinkkejä!
Kirja sisältää yli 55 reseptiä ketogeeniseen ruokavalioon. Tämä eKirja on kätevä pitää esimerkiksi mukana puhelimessa muistilistana kaupareissuille tai printtaa kotikeittiöön.
BONUS#3 LADATTAVAT KAUPPALISTAT
Älä enää epäröi kaupassa!
Saat valmennuksen mukana ladattavan kauppalistan, joka sisältää yleisimmät soveltuvat ruokakategoriat ketogeeniselle ruokavaliolle. Valmennuksesta löytyy myös vegaani-kauppalista.
BONUS#4 NELJÄN VIIKON PÄIVITTÄISET RUOKAIDEAT
4 viikon ruokaideat
Valmennuksen mukana saat 4 viikon ruokasuunnittelun, jota voit hyödyntää tai muokata omaan arkeen sopivaksi
BONUS#5 PERSONAL TRAINERIN LAATIMA KOTITREENIOHJELMA 
Liittyessäsi nyt mukaan saat myös 7-osaisen kotitreeniohjelman
Saat valmennuksen mukana personal trainer Fredu Sirviön ohjaaman seitsemän jaksoisen kotitreeniohjelman, jota noudattamalla saat takuuvarmasti tuloksia. Treeniohjelma on suunniteltu toteutettavaksi esimerkiksi kotona ja sen tekemiseen et tarvitse mitään kalliita apuvälineitä. 
Keto Kickstart -valmennuksen käyneiden palautteita
Saana Pietilä
Valmennukseen lähtiessäni olin turvonnut, väsynyt ja kireä. Nyt nämä tuntemukset ovat vain muisto ja olen täynnä virtaa ja turvotus kadonnut kropastani. Valmennus oli viihdyttävä, asiantunteva ja tavallisenkin ihmisen helposti ymmärrettävissä. Tästä tuli minulle elämäntapa, kiitos
Marjaana Niva
Osallistuin ketokickstart valmennukseen ja en voisi tyytyväisempi olla. Todella paljon hyödyllistä tietoa mitä kannattaa oppia ennenkuin aloittaa ketogeenisen tai vähähiilihydraattisen ruokavalion. Suosittelen!
Heini Lind
Tämä on ollut kertakaikkiaan aivan mahtava kurssi! Olisinpa tiennyt kaiken tämän aikasemmin. Jaksot ovat viihdyttäviä katsoa ja sisältö helposti ymmärretävää. Ruokavaliomuutoksesta johtuva lisäenergia on johtanut elämäntapamuutokseen, kun vihdoin on energiaa liikkua.
Fredu Sirviö
Lähdin valmennukseen koe-kaniiniksi. Kuvien välissä on reilusti alle vuosi ja ainoastaan ruokavalio on muuttunut. Ennen ruokavalioni koostui pääosin kasviksista, hedelmistä, itse puristetuista kasvis- ja hedelmämehuista, lihasta, kalasta, riisistä, kaurasta ja bataatista. Todellisuudessa turhat hiilihydraatit turvottivat, aiheuttivat väsymystä ja jatkuvaa napostelua sekä estivät rasvanpolton.

Lähdin avoimin mielin kokeilemaan ketogeenistä ruokavaliota Annin opastuksella alkuvuodesta ja kokeilun tulokset voit itse päätellä kuvista.

Ketogeeninen ruokavalio johtaa ketoosiin, joka on elimistön luonnollinen rasvanpolttotila. Käytät siis omia rasvavarastoja kehon energialähteenä glukoosin sijaan. Fiilis ketogeenisellä ruokavaliolla on ollut parempi kuin koskaan aikasemmin. Loputon määrä energiaa, kirkas mieli ja samalla tuntuu, että rasva vain sulaa kropasta pois.
Niina Ukkonen
Päätin 29.1.2018 että nyt aloitan elämäntapamuutos projektini, joita on ollut elämässäni jo aivan liikaa, kaikki muut dietit oli jo kokeiltu paitsi ketogeeninen ruokavalio. Olin oikea sohvaperuna, lopen uupunut ja kyllästynyt ylipainooni 127,6kg ja jatkuvaan väsymykseen ja huonoihin yöuniin ja yö hikoiluun ja seksuaaliseen haluttomuuteen. Mikään ei tuottanut iloa, jatkuvat säryt ylipainosta johtuen. 

Jätin tulehdusta aiheuttavat ruoka-aineet pois (kevyt maito tuotteet valkoiset viljat ja valkoisen sokerin ja teolliset huonot rasvat) Tilalle tuli ihanat lihat, kala, kana, VOI, Kylmäpuristetut öljyt, pähkinät … ja myöhemmin marjat ja hedelmät jotka maistui jo lähes yli makealle, kun sokeritta olin ollut 12 viikkoa. Aloittaessani olin hyvin skeptinen, että miten on mahdollista mitä enemmän söin voita ja öljyjä sitä paremmin rasva-aineen vaihdunta alkoi toimia. Mutta tässä onkin järkeä kun ajattelen tarkemmin, joka solun kalvon/pinnan muodostaa rasvat ja jos niitä ei ole tai ne on myrkytetty, ei voi olettaa että voisin hyvin ja olisin energinen. Kehoni yritti vain jollain lailla selviytyä päivästä toiseen, miksi me emme kunnioita kehoamme ja kuuntele mitä se oikeasti tarvitsee. 

Olen saanut liikkumisen innon ja tuplasti Energiaa.
Kaikki säryt ovat poissa ja tunnen itseni nuoreksi, seksikkääksi ja kauniiksi naiseksi. Paino nyt 87.6kg ja matka ketoilulla jatkuu loppu elämän, tästä tuli elämän tapa. 
Huippua tässä on se että olen löytänyt paljon ihania ihmisiä matkan varrella tässä muutoksessa, minulla on oma toinen perhe, ketoperhe
KIITOS Anni ja Fredu 💖 💖 💖
Sanna Havurinne
Keto matkani alkoi toukokuussa kun löysin Keto Kickstart -valmennuksen. Olen kamppaillut lukuisten terveys- ja hyvinvointiongelmien kanssa koko elämäni ja rehellisesti kokeillut lähes kaiken läpi.

Minulla oli usein maha todella kipeä ja ruokailun jälkeen lähes aina turvotti. Kärsin migreenistä ja ihoni oli huonossa kunnossa.

Kaikki muuttui kun aloin syömään valmennuksen oppien mukaisesti. Olen pudottanut painoa, eikä päivittäiset hyvinvointihaasteet enää piinaa minua, koska niitä ei enää yksinkertaisesti ole. 

Keto Kickstarttiin liittyminen on täysin muuttanut elämäni paremmaksi ❤️
Riina Karhu
Alle vuosi, 11 kk ehkä, on kuvien välillä. Ensin vhh:lla ehkä puoli vuotta, mutta suurin muutos tapahtui lopussa valmennuksen avulla.. Yht n. - 25kg. Unen laatu on parantunut, samoin mieliala ja yleinen jaksaminen. On todella mahtava ruokavalio, ja uskomatonta, että näin syömällä laihtuu. Lisäksi painon putoamisen myötä lenkkeily halut ovat parantuneet, ja liikunta maistuu.. 

Lisäksi valmennuksen mshtava fb-ryhmä ja Anni ja sinä tsemppaatte aina. Harvassa valmennuksessa näkyy näin hyvin teidän oma innostuneisuutenne ja aito halu auttaa 😍 kiitos!!!
Ketogeeninen ruokavalio koostuu pääosin hyvien rasvojen ja laadukkaiden proteiinien ympärille
 Valmennuksella on 5 tähden arvio Facebookissa
"Keto Kickstartin tarkoitus on näyttää sinulle kuinka hyvin voit voida"
Tervetuloa tapaamaan Keto Kickstart -valmentajat
Anni Sirviö, Hyvinvointivalmentaja
Anni Sirviö on tunnettu hyvinvointivalmentaja, suosittu kouluttaja ja menestynyt ruokakirjailija. Anni on kirjoittanut menestyskirjan Opas ruokaviidakkoon ja järjestänyt loppuunmyytyjä ravintovalmennuksia. Anni on saanut mielettömiä tuloksia asiakkailleen ketogeenisellä ruokavaliolla. Annin mielenkiintoinen persoona tempaa mukaansa ja viihdyttävä valmennustyyli saa jokaisen nauttimaan kurssista.
Fredu Sirviö, 
Personal Trainer
Fredu Sirviö on Personal Trainer ja entinen ammattiurheilija. Fredu tuo Keto Kickstart -valmennukseen mukanaan aivan mielettömän tietotaidon hyvinvoinnin, liikunnan ja terveen ruokavalion maailmaan. Fredu Sirviö on ollut aktiivisesti mukana parantamassa suomalaista ruokakulttuuria jo vuosia.
"Keto Kickstartin tarkoitus on näyttää sinulle kuinka hyvin voit voida"
Tervetuloa tapaamaan Keto Kickstart -valmentajat
Anni Sirviö, Hyvinvointivalmentaja
Anni Sirviö on tunnettu hyvinvointivalmentaja, suosittu kouluttaja ja menestynyt ruokakirjailija. Anni on kirjoittanut menestyskirjan Opas ruokaviidakkoon ja järjestänyt loppuunmyytyjä ravintovalmennuksia. Anni on saanut mielettömiä tuloksia asiakkailleen ketogeenisellä ruokavaliolla. Annin mielenkiintoinen persoona tempaa mukaansa ja viihdyttävä valmennustyyli saa jokaisen nauttimaan kurssista.
Fredu Sirviö, 
Personal Trainer
Fredu Sirviö on Personal Trainer ja entinen ammattiurheilija. Fredu tuo Keto Kickstart -valmennukseen mukanaan aivan mielettömän tietotaidon hyvinvoinnin, liikunnan ja terveen ruokavalion maailmaan. Fredu Sirviö on ollut aktiivisesti mukana parantamassa suomalaista ruokakulttuuria jo vuosia.
Aloita muutos jo tänään!
Vaivaako ylipaino, väsymys tai aivosumu? Tuntuuko kaikki hieman raskaalta? Haaveiletko ihannepainosta ja lisäenergiasta?
Tervetuloa mukaan hyvinvointiseikkailuun, jossa tavoitteena on karistaa kiloja ja saada avaimet hyvinvointiin ketogeenisen ruokavalion avulla.

Keto Kickstart on valmennusseikkailu aidon ravinnon ja ketogeenisen elämäntavan maailmaan. Valmennus tapahtuu netissä, lähimarketissasi ja kotikeittiössäsi!

Valmennuksessa opit kaiken oleellisen ketogeenisestä ruokavaliosta, jotta voit jatkaa itsenäisesti hyvinvointitavoitteidesi saavuttamista.

Tunnet hyviä tuloksia jo viikossa, mutta samalla saat terveellisen ruokavaliomallin ja uusia tapoja, joista on iloa pitkään, eli loppuelämän. Mukaan kuuluu viikottain päivittyvä reseptipankki, ladattavia tiedostoja sekä paljon tietoa hyvinvoinnista.

Kurssi sisältää myös pääsyn suljettuun Keto Kickstart Facebook -ryhmään, jossa tarjoamme lisää työkaluja.
Jäsenyys valmennukseen ja Facebook -tukiryhmään on pysyvä!
Saat valmennuksen rajoittmattomasti käyttöösi
Koska tarkoituksena on saada aikaan pysyviä elämäntapamuutoksia, emme ole halunneet laittaa valmennukseen ja jäsenyyteen mitään aikarajoja. 

Toisin kun monet muut pika-dieetit valmennuksemme tarjoaa työkaluja ja sisältöä saamaan aikaan pitkäkestoisia elämäntapamuutoksia.

Facebook tukiryhmä on ollut korvaamaton apu monelle matkalla ketogeeniseen ruokavalioon ja hyvinvoinnin löytämiseen. 

Järjestän myös Live "Kysymyksiä ja Vastauksia" kyselytunteja Facebook-tukiryhmän puolella.
Anni Sirviö, Hyvinvointivalmentajasi
KETO KIckSTART KAMPANJAHINTA
87 
*Ovh: 197€ Tarjous voimassa rajoitetun ajan
 • KETO KICKSTART VALMENNUKSEEN KUULUU MM.
 • 20+ MODUULIA TÄYNNÄ VIIHDYTTÄVIÄ JAKSOJA
 • 14 PÄIVÄN KICKSTART MEAL PLAN
 • 30+ VIIHDYTTÄVÄÄ VIDEOTA
 • KETO RESEPTEJÄ EKIRJA
 • LISÄRAVINNEOPAS
 • LADATTAVIA KETO KAUPPALISTOJA
 • YLI 55+ RESEPTIÄ SISÄLTÄVÖN RESEPTIPANKIN
 • JÄSENYYS SULJETTUUN FACEBOOK-RYHMÄÄN
 • JA PALJON MUUTA MIELENKIINTOISTA..
Tyytyväisyystakuu
Olemme täysin varmoja, että tulet pitämään valmennuksesta. Jos olet kuitenkin edelleen epävarma liittymisestä, tarjoamme täyden 14 päivän rahat takaisin takuun. Kokeile valmennusta riskittömästi ja jos et ole tyytyväinen siihen, pyydä hyvitystä 14 päivän kuluessa ja hyvitämme sinulle koko kurssimaksun.
Liity mukaan Keto Kickstart sähköpostilistalle
Saat mielenkiintoisimmat uutiset ja kampanjat suoraan sähköpostiisi
Liittymällä mukaan hyväksyn yleiset sopimusehdot ja tietosuojakäytännöt.
KETO KICKSTART
Keto Kickstart on valmennusseikkailu aidon ravinnon ja ketogeenisen elämäntavan maailmaan. Valmennus tapahtuu netissä, lähimarketissasi ja kotikeittiössäsi!
Yhteystiedot
Sähköposti: 
info@ketokickstart.fi

Postiosoite:
Laaksolahdentie9 D13
02730 Espoo
Tule moikkaamaan!