Aloita matka kohti ihannepainoa ja hyvää oloa
Liity mukaan valmennukseen, joka tekee sinusta kirjaimellisesti rasvanpolttokoneen. Valmennus nyt Black Friday erikoistarjouksessa hintaan 59,50€ (ovh: 119€)
Keto Kickstart nyt kampanjahintaan vain 87€!
Liity mukaan valmennukseen, joka tekee sinusta kirjaimellisesti rasvanpolttokoneen. 
Tehokasta rasvanpolttoa ja lisää energiaa ketogeenisen ruokavalion avulla
Keto Kickstart auttaa sinua onnistumaan omien hyvinvointitavoitteiden kanssa
Keto Kickstart valmennus sopii sinulle jos haluat:
 •  Aloittaa ketogeenisen ruokavalion
 • ​Pudottaa painoa nopeasti ja turvallisesti
 • ​Vähentää naposteluja ja ruokahalua
 • ​Päästä eroon aivosumusta
 • ​Saada enemmän energiaa päivääsi
 • ​Voida paremmin kuin koskaan ennen

Tervetuloa mukaan! 

Keto Kickstart on hyvinvointiseikkailu, jonka tavoitteena on karistaa kiloja ja saada avaimet hyvinvointiin ketogeenisen ruokavalion avulla. Kun liityt nyt mukaan pääset jatkuvaan opastukseen kertamaksulla.
Anni Sirviö, Hyvinvointivalmentaja
Oletko valmis aloittamaan rasvanpolton?
Keto Kickstart -valmennusmenetelmä vie sinut turvallisesti ja tehokkaasti ketogeenisen ruokavalion pariin. Supersuositun valmennuksen ovat kehittäneet hyvinvointivalmentaja Anni Sirviö ja Personal Trainer Fredu Sirviö.
Kertamaksulla 87€ (119€) - Pysyvä jäsenyys!
 100% Tyytyväisyystakuu
Olemme täysin varmoja, että tulet pitämään valmennuksesta. Jos olet kuitenkin edelleen epävarma liittymisestä, tarjoamme täyden 14 päivän rahat takaisin takuun. Kokeile valmennusta riskittömästi ja jos et ole tyytyväinen siihen, pyydä hyvitystä 14 päivän kuluessa ja hyvitämme sinulle koko kurssimaksun.
Miltä Keto Kickstart® ruokavalio näyttää käytännössä
Aamupala
Lounas
Päivällinen
Snack
Ketogeeninen ruokavalio on hyvin vähähiilihydraattinen ruokavalio, jonka avulla pääset ketoosiin
Ketoosi on lääketieteen mukaan täysin luontainen ja turvallinen aineenvaihdunnan tila, jossa käytämme rasvaa energianlähteenä. Sinusta tulee siis kirjaimellisesti rasvanpolttokone. Ketoosilla on lukuisia todistettuja hyötyjä terveyteemme, hyvinvointiimme ja suorituskykyymme.
Länsimaalainen ruokavalio johtaa moniin terveys- ja hyvinvointihaasteisiin
Suomessa on arviolta 2.5 miljoonaa ylipainoista työikäistä. Liika sokeri, lisäaineet ja prosessoidut ruoat aiheuttavat tulehdusta elimistössä ja useita elintapasairauksia. Ketogeeninen ruokavalio on hyvin terapeuttiseksi kehuttu ruokavaliomalli, joka tukee hyvinvointia.
Ketoosissa käytetään omia rasvavarastoja energian lähteenä
Elimistön ollessa ketoosissa, eli kehon hiilihydraattivarastojen ollessa niukat tai tyhjät, maksa alkaa käyttää elimistön rasvavarastoja aivojen tarvitseman glukoosin tuotantoon edistäen näin rasvan palamista ja laihtumista. Monet kokevat lisääntynyttä energiaa, parempaa unta ja postiivisia muutoksia kehonkoostumukseen ja hyvinvointiin ketogeenisen ruokavalion aloitettuaan.
Kuinka ketogeeninen ruokavalio toimii?
Ketoosi on kehon luonnollinen tila, jossa keho käyttää energianlähteenä rasvaa hiilihydraattien sijaan. Sen on tieteellisesti osoitettu laskevan verensokeria, parantavan insuliiniherkkyyttä sekä laskevan tulehdusarvoja. Ketoosi saavutetaan noudattamalla ketogeenistä ruokavaliota.

Enemmän energiaa

Ihmisellä on hyvin rajoitetusti glykogeenivarastoja ja ne tyhjenevät nopeasti, ellet tankkaa niitä kokoajan. Ketoosissa siirrytään käyttämään rasvaa energianlähteenä. Jokaisella meistä on omia rasvavarastoja, joista keho saa tasaista energiaa.

Tehokasta rasvanpolttoa

Kun keho rasva-adaptoituu, monet huomaavat huikeita muutoksia kehonkoostumukseen. Ketogeenisen ruokavalion on tutkimuksissa todistettu olevan tehokas hoitokeino ylipainon hallintaan.

Vähentää tulehdusta

Ketogeenisen ruokavalion on todistettu tutkimuksissa vähentävän tulehdusta kehossa. Ketoosi parantaa myös hormoonitoimintaa ja tasapainottaa kehon toimintoja.

Parempaa suorituskykyä

Monet huomaavat positiivisia tuloksia liikuntasuorituksiin, kun keho on kunnolla adaptoitunut käymään rasvalla.
Kuinka ketogeeninen ruokavalio toimii
Kun ketogeenistä ruokavaliota noudatetaan useita viikkoja, solujen toiminta muuttuu. 

Tähän muutokseen kuuluu mm. solujen energiansaannin muuttuminen sekä nukkuvien geenien herääminen. Nämä geenit pysyvät hiljaa, kun syödään tavanomaista länsimaalaista hiilihydraattipitoista ravintoa.

Vähitellen keho säätää aineenvaihduntaansa toimimaan rasvalla ja ketoaineilla, tämä johtaa kaksinkertaiseen rasvanpolttovauhtiin verrattuna hiillihydraattia sisältävän ruokavalion aikaiseen rasvanpolttoon. 

Samalla glykolyysi, hiljainen tulehdus ja oksidatiivinen stressi vähenevät. Tämän seurauksena ketoadaptaatiolla on selkeitä hoitavia vaikutuksia, kliinisissä tutkimuksissa on havaittu metabolisen oireyhtymän ja 2 tyypin diabeteksen lievenevän. Oireiden lieventymistä on havaittu myös monissa muissa sairauksissa.

Ketogeeninen ruokavalio tukee hyvinvointia monipuolisesti
Ketoosilla on lukuisia positiivisia vaikutuksia hyvinvointiimme. Moni kokee nopeasti ruokavalion aloitettuaan positiivisia muutoksia vointiin.
Rasvanpoltto
Ketogeeninen ruokavalio on tehokas tapa polttaa rasvaa ja muokata kehonkoostumusta.
Energia
Monet kokevat enemmän ja tasaisempaa energiaa ketogeenisellä ruokavaliolla.
Mieliteot
Rasva pitää hiilihydraatteja paremmin nälkää loitolla ja vähentää naposteluhimoja.
Mieliteot
Jätettyään hiilihydraatit ruokavaliosta, monet kokevat parempaa unenlaatua.
Aineenvaihdunta
Rasva varmistaa tasaisen energianlähteen kehon kaikkiin toimintoihin, jolloin aineenvaihdunta pysyy käynnissä eikä hidastu.
Insuliinitasot
Ketoosissa verensokeritasot normalisoituvat, myös insuliinin eritys tasapainottuu ja lihas-ja rasvasolut ovat vastaanottavaisempia insuliinille.
Aivotoiminta
Ketoaineet ovat vaihtoehtoinen ja tehokkaampi polttoaineenlähde aivotoiminnalle. ketogeeninen ruokavalio tarjoaa monia neurologisia hyötyjä
2-tyypin diabetes
Ketogeeninen ruokavalio on omiaan tasapainottamaan ja jopa peruuttamaan tämän sairauden.
Hormonitoiminta
Ketogeenisestä ruokavaliosta voi olla apua kortisolitasojen tasapainottamiseen ja tätä kautta avittaa myös tasaista ja tehokasta hormonitoimintaa.
Mieliala
Kun hormonitoiminta ketogeenisen ruokavalion myötä paranee, monet kokevat positiivisia muutoksia myös omaan mielialaan.
Sydänterveys
Insuliinitasojen tasapainottaminen on tärkeässä roolissa. Kun tulehdus vähenee ja paino normalisoituu kolesterolitasot paranevat.
Suorituskyky
Kun keho on käynyt läpi sopeutumis-eli adaptaatio prosessin, niin fyysinen suorituskyky palautuu usein entistä parempana ja tehokkaampana.
Kuinka ketogeeninen ruokavalio koostetaan
Ketogeenisessä ruokavaliossa rajoitetaan hiilihydraatteja, jotta ketoaineiden tuotanto kehossa lähtisi käyntiin. 
Siedettyjen hiilihydraattien ja proteiinin määrä vaihtelee yksilöiden vällillä noin 20 – 50 gramman välillä, riippuen insuliiniresistenssistä. Proteiinin määrä vaihtelee 0,6 – 1,2 gramma / painokilo. On monta tapaa koostaa tasapainoinen ketogeeninen ruokavalio syöden puhdasta, aitoa ruokaa. Jotta ruoka olisi maistuvaa, terveellistä, toimivaa ja kestävää, on hiilihydraattirajoituksen lisäksi kiinnitettävä huomiota ruoan laatuun.
Keto Kickstart auttaa sinua onnistumaan
Keto Kickstart -valmennus auttaa sinua onnistumaan ketogeenisen ruokavalion parissa ja saavuttamaan hyvinvointitavoitteesi ennätysajassa!
Valmennusportaali
Keto Kickstart sisältää rajattoman pääsyn valmennusportaaliin, josta löydät kaiken tarvittavan ketogeenisen ruokavalion onnistuneeseen aloittamiseen.
Aktiivinen yhteisö ja tukiryhmä
Pääset mukaan todella aktiiviseen Facebook -tukiryhmään, jossa valmentajamme auttavat sinua sekä löydät tukea, tsemppiä, herkullisia reseptejä, infoa ja inspiraatiota.
Live Q&A webinaareja
Keto Kickstart -valmennuksessa järjestetään myös kuukausittain Live Q&A kyselytunteja. Kyselytunnit ovat olleet todella suosittuja ja niistä löytää kokeneemmatkin ketoilijat aina jotain uutta.
Bonukset
Kun liityt nyt mukaan saat myös Keto Vege -valmennuksen, lisäravinneoppas ekirjan, yli 55 reseptiä keto ruokavalioon ekirjan sekä peraonal trainerin tekemät treeniohjelmat.
Katso mitä jäsenemme sanovat valmennuksesta!
Antaa jäsenten itse kertoa
Aloita pudottamaan painoa ja voimaan paremmin kuin koskaan ennen - ilman liikuntaa tai väliaikaisia pikadieettejä
Kuulostaa lähes liian hyvältä, eikö niin!?
Tapaa valmentajasi
Tervetuloa tapaamaan Keto Kickstart -valmentajat
Anni Sirviö
 Hyvinvointivalmentaja
Anni Sirviö on vuonna 2014 valmistunut hyvinvointivalmentaja, ruokakirjailija ja supersuositun Keto Kickstart -valmennuksen perustaja. Anni on auttanut tuhansia ihmisiä löytämään hyvinvoinnin pariin ketogeenisen ruokavalion avulla. Annin viihdyttävä valmennustyyli saa jokaisen nauttimaan valmennuksesta.
Fredu Sirviö
 Personal trainer
Fredu Sirviö on ollut aktiivisesti mukana parantamassa suomalaista ruokakulttuuria jo vuosia. Fredu on Personal trainer ja toinen Keto Kickstart -valmennuksen vetäjistä. Fredu tuo valmennukseen mukanaan motivoivan asenteen ja uskomattoman tietotaidon hyvinvoinnin ja terveiden elämäntapojen maailmaan.
        Kirjaudu
Keto Kickstart nyt kampanjahintaan vain 87€!
Liity mukaan valmennukseen, joka tekee sinusta kirjaimellisesti rasvanpolttokoneen. 
Tehokasta rasvanpolttoa ja lisää energiaa ketogeenisen ruokavalion avulla
Keto Kickstart auttaa sinua onnistumaan omien hyvinvointitavoitteiden kanssa
Keto Kickstart valmennus sopii sinulle jos haluat:
 •  Aloittaa ketogeenisen ruokavalion
 • ​Pudottaa painoa nopeasti ja turvallisesti
 • ​Vähentää naposteluja ja ruokahalua
 • ​Päästä eroon aivosumusta
 • ​Saada enemmän energiaa päivääsi
 • ​Voida paremmin kuin koskaan ennen

Tervetuloa mukaan! 

Keto Kickstart on hyvinvointiseikkailu, jonka tavoitteena on karistaa kiloja ja saada avaimet hyvinvointiin ketogeenisen ruokavalion avulla. Kun liityt nyt mukaan pääset jatkuvaan opastukseen kertamaksulla.
Anni Sirviö, Hyvinvointivalmentaja
Oletko valmis karistamaan kiloja ja voimaan paremmin kuin koskaan ennen?
Keto Kickstart -valmennusmenetelmä vie sinut turvallisesti ja tehokkaasti ketogeenisen ruokavalion pariin. Supersuositun valmennuksen ovat kehittäneet hyvinvointivalmentaja Anni Sirviö ja Personal Trainer Fredu Sirviö.
Kertamaksulla 87€ (119€) - Pysyvä jäsenyys!
 100% Tyytyväisyystakuu
Olemme täysin varmoja, että tulet pitämään valmennuksesta. Jos olet kuitenkin edelleen epävarma liittymisestä, tarjoamme täyden 14 päivän rahat takaisin takuun. Kokeile valmennusta riskittömästi ja jos et ole tyytyväinen siihen, pyydä hyvitystä 14 päivän kuluessa ja hyvitämme sinulle koko kurssimaksun.
Miltä Keto Kickstart® ruokavalio näyttää käytännössä
Aamupala
Lounas
Päivällinen
Snack
Ketogeeninen ruokavalio on hyvin vähähiilihydraattinen ruokavalio, jonka avulla pääset ketoosiin
Ketoosi on lääketieteen mukaan täysin luontainen ja turvallinen aineenvaihdunnan tila, jossa käytämme rasvaa energianlähteenä. Sinusta tulee siis kirjaimellisesti rasvanpolttokone. Ketoosilla on lukuisia todistettuja hyötyjä terveyteemme, hyvinvointiimme ja suorituskykyymme.
Länsimaalainen ruokavalio johtaa moniin terveys- ja hyvinvointihaasteisiin
Suomessa on arviolta 2.5 miljoonaa ylipainoista työikäistä. Liika sokeri, lisäaineet ja prosessoidut ruoat aiheuttavat tulehdusta elimistössä ja useita elintapasairauksia. Ketogeeninen ruokavalio on hyvin terapeuttiseksi kehuttu ruokavaliomalli, joka tukee hyvinvointia.
Ketoosissa käytetään omia rasvavarastoja energian lähteenä
Elimistön ollessa ketoosissa, eli kehon hiilihydraattivarastojen ollessa niukat tai tyhjät, maksa alkaa käyttää elimistön rasvavarastoja aivojen tarvitseman glukoosin tuotantoon edistäen näin rasvan palamista ja laihtumista. Monet kokevat lisääntynyttä energiaa, parempaa unta ja postiivisia muutoksia kehonkoostumukseen ja hyvinvointiin ketogeenisen ruokavalion aloitettuaan.
Kuinka ketogeeninen ruokavalio toimii?
Ketoosi on kehon luonnollinen tila, jossa keho käyttää energianlähteenä rasvaa hiilihydraattien sijaan. Sen on tieteellisesti osoitettu laskevan verensokeria, parantavan insuliiniherkkyyttä sekä laskevan tulehdusarvoja. Ketoosi saavutetaan noudattamalla ketogeenistä ruokavaliota.

Enemmän energiaa

Ihmisellä on hyvin rajoitetusti glykogeenivarastoja ja ne tyhjenevät nopeasti, ellet tankkaa niitä kokoajan. Ketoosissa siirrytään käyttämään rasvaa energianlähteenä. Jokaisella meistä on omia rasvavarastoja, joista keho saa tasaista energiaa.

Tehokasta rasvanpolttoa

Kun keho rasva-adaptoituu, monet huomaavat huikeita muutoksia kehonkoostumukseen. Ketogeenisen ruokavalion on tutkimuksissa todistettu olevan tehokas hoitokeino ylipainon hallintaan.

Vähentää tulehdusta

Ketogeenisen ruokavalion on todistettu tutkimuksissa vähentävän tulehdusta kehossa. Ketoosi parantaa myös hormoonitoimintaa ja tasapainottaa kehon toimintoja.

Parempaa suorituskykyä

Monet huomaavat positiivisia tuloksia liikuntasuorituksiin, kun keho on kunnolla adaptoitunut käymään rasvalla. 
Kuinka ketogeeninen ruokavalio toimii
Kun ketogeenistä ruokavaliota noudatetaan useita viikkoja, solujen toiminta muuttuu. 

Tähän muutokseen kuuluu mm. solujen energiansaannin muuttuminen sekä nukkuvien geenien herääminen. Nämä geenit pysyvät hiljaa, kun syödään tavanomaista länsimaalaista hiilihydraattipitoista ravintoa.

Vähitellen keho säätää aineenvaihduntaansa toimimaan rasvalla ja ketoaineilla, tämä johtaa kaksinkertaiseen rasvanpolttovauhtiin verrattuna hiillihydraattia sisältävän ruokavalion aikaiseen rasvanpolttoon. 

Samalla glykolyysi, hiljainen tulehdus ja oksidatiivinen stressi vähenevät. Tämän seurauksena ketoadaptaatiolla on selkeitä hoitavia vaikutuksia, kliinisissä tutkimuksissa on havaittu metabolisen oireyhtymän ja 2 tyypin diabeteksen lievenevän. Oireiden lieventymistä on havaittu myös monissa muissa sairauksissa.

Ketogeeninen ruokavalio tukee hyvinvointia monipuolisesti
Ketoosilla on lukuisia positiivisia vaikutuksia hyvinvointiimme. Moni kokee nopeasti ruokavalion aloitettuaan positiivisia muutoksia vointiin.
Rasvanpoltto
Ketogeeninen ruokavalio on tehokas tapa polttaa rasvaa ja muokata kehonkoostumusta.
Energia
Monet kokevat enemmän ja tasaisempaa energiaa ketogeenisellä ruokavaliolla.
Mieliteot
Rasva pitää hiilihydraatteja paremmin nälkää loitolla ja vähentää naposteluhimoja.
Mieliteot
Jätettyään hiilihydraatit ruokavaliosta, monet kokevat parempaa unenlaatua.
Aineenvaihdunta
Rasva varmistaa tasaisen energianlähteen kehon kaikkiin toimintoihin, jolloin aineenvaihdunta pysyy käynnissä eikä hidastu.
Insuliinitasot
Ketoosissa verensokeritasot normalisoituvat, myös insuliinin eritys tasapainottuu ja lihas-ja rasvasolut ovat vastaanottavaisempia insuliinille.
Aivotoiminta
Ketoaineet ovat vaihtoehtoinen ja tehokkaampi polttoaineenlähde aivotoiminnalle. ketogeeninen ruokavalio tarjoaa monia neurologisia hyötyjä
2-tyypin diabetes
Ketogeeninen ruokavalio on omiaan tasapainottamaan ja jopa peruuttamaan tämän sairauden.
Hormonitoiminta
Ketogeenisestä ruokavaliosta voi olla apua kortisolitasojen tasapainottamiseen ja tätä kautta avittaa myös tasaista ja tehokasta hormonitoimintaa.
Mieliala
Kun hormonitoiminta ketogeenisen ruokavalion myötä paranee, monet kokevat positiivisia muutoksia myös omaan mielialaan.
Sydänterveys
Insuliinitasojen tasapainottaminen on tärkeässä roolissa. Kun tulehdus vähenee ja paino normalisoituu kolesterolitasot paranevat.
Suorituskyky
Kun keho on käynyt läpi sopeutumis-eli adaptaatio prosessin, niin fyysinen suorituskyky palautuu usein entistä parempana ja tehokkaampana.
Kuinka ketogeeninen ruokavalio koostetaan
Ketogeenisessä ruokavaliossa rajoitetaan hiilihydraatteja, jotta ketoaineiden tuotanto kehossa lähtisi käyntiin. 
Siedettyjen hiilihydraattien ja proteiinin määrä vaihtelee yksilöiden vällillä noin 20 – 50 gramman välillä, riippuen insuliiniresistenssistä. Proteiinin määrä vaihtelee 0,6 – 1,2 gramma / painokilo. On monta tapaa koostaa tasapainoinen ketogeeninen ruokavalio syöden puhdasta, aitoa ruokaa. Jotta ruoka olisi maistuvaa, terveellistä, toimivaa ja kestävää, on hiilihydraattirajoituksen lisäksi kiinnitettävä huomiota ruoan laatuun.
Keto Kickstart auttaa sinua onnistumaan
Keto Kickstart -nettivalmennus auttaa sinua onnistumaan ketogeenisen ruokavalion parissa ja saavuttamaan hyvinvointitavoitteesi ennätysajassa!
Valmennusportaali
Keto Kickstart sisältää rajattoman pääsyn valmennusportaaliin, josta löydät kaiken tarvittavan ketogeenisen ruokavalion onnistuneeseen aloittamiseen.
Aktiivinen yhteisö ja tukiryhmä
Pääset mukaan todella aktiiviseen jo yli 10 000+ jäsenen Facebook -tukiryhmään, jossa löydät tukea, tsemppiä, herkullisia reseptejä, infoa ja inspiraatiota.
Live Q&A webinaareja
Keto Kickstart -valmennuksessa järjestetään kuukausittain live Q&A kyselytunteja. Kyselytunnit ovat olleet todella suosittuja ja niistä löytää kokeneemmatkin ketoilijat aina jotain uutta.
Bonukset
Kun liityt nyt mukaan saat myös Keto Vege valmennuksen, lisäravinneopas ekirjan, yli 55 reseptiä keto ruokavalioon ekirjan sekä personal trainerin tekemät treeniohjelmapaketit.
Katso myös mitä jäsenemme sanovat valmennuksesta!
Annetaan jäsenten itse kertoa 
Aloita pudottamaan painoa ja voimaan paremmin kuin koskaan ennen - ilman liikuntaa tai väliaikaisia pikadieettejä
Kuulostaa lähes liian hyvältä, eikö niin!?
Tapaa valmentajasi
Tervetuloa tapaamaan Keto Kickstart -valmentajat
Anni Sirviö, hyvinvointivalmentaja
Anni Sirviö on vuonna 2014 valmistunut hyvinvointivalmentaja, ruokakirjailija ja supersuositun Keto Kickstart -valmennuksen perustaja. Anni on auttanut tuhansia ihmisiä löytämään hyvinvoinnin pariin ketogeenisen ruokavalion avulla. Annin viihdyttävä valmennustyyli saa jokaisen nauttimaan valmennuksesta.
Fredu Sirviö, Personal trainer
Fredu Sirviö on ollut aktiivisesti mukana parantamassa suomalaista ruokakulttuuria jo vuosia. Fredu on Personal trainer ja toinen Keto Kickstart -valmennuksen vetäjistä. Fredu tuo valmennukseen mukanaan motivoivan asenteen ja uskomattoman tietotaidon hyvinvoinnin ja terveiden elämäntapojen maailmaan.
KUULOSTAAKO JOKU NÄISTÄ TUTULTA?
✔ Olet kokeillut jokaisen dieetin, mutta heikoilla tuloksilla

✔ Kamppailet painonpudotuksen kanssa, ja vaaka menee väärään suuntaan

✔ Sinulla on istumatyö tai liian vähän liikuntaa arjessa

✔ Energiatasot alhaalla ja sokerikoukku

✔ Kyllästynyt syömään ruokia, jotka aiheuttavat turvotusta ja vatsakipuja

✔ Ei ole aikaa harrastaa liikuntaa, mutta haluat pudottaa painoa

✔ Haluat kiinteyttää kroppaa ja tuoda esiin muodot
SILLOIN TÄMÄ OHJELMA ON SINUA VARTEN!
KUULOSTAAKO JOKU NÄISTÄ TUTULTA?
✔ Olet kokeillut jokaisen dieetin, mutta heikoilla tuloksilla

✔ Kamppailet painonpudotuksen kanssa, ja vaaka menee väärään suuntaan

✔ Sinulla on istumatyö tai liian vähän liikuntaa arjessa

✔ Energiatasot alhaalla ja sokerikoukku

✔ Kyllästynyt syömään ruokia, jotka aiheuttavat turvotusta ja vatsakipuja

✔ Ei ole aikaa harrastaa liikuntaa, mutta haluat pudottaa painoa

✔ Haluat kiinteyttää kroppaa ja tuoda esiin muodot
SILLOIN TÄMÄ OHJELMA ON SINUA VARTEN!
Valmennuksen avulla saa tuloksia
Katso miten upeita tuloksia asiakkaamme ovat saaneet! 
Aloitin keto ruokavalion, kun vauvani oli neljän kuukauden ikäinen. Alussa en juuri saanut tulolsia, koska en tiennyt mitä oikeasti tehdä. Vasta liityttyäni mukaan Keto kickstart -valmennukseen aloin saamaan tuloksia. Sain kaikki oikean ohjeistukset, reseptit ja tuen käyttööni.

Olen pudottanut 8 kg ja kadottanut 16cm vyötäröltäni. Vauvani täytti juuri vuoden, ja olen takaisin samoissa mitoissa, kuin ennen raskautta. Oikeastaan jopa koon pienempi.

Voin lämpimästi suositella Keto Kickstarttia kaikille. Vihaan dieettejä, mutta tämä ei todellakaan tunnu sellaiselta. Tämä on elämäntapa, jossa saat syödä herkullisia ruokia, joiden ansiosta sinusta tulee terveempi, vahvempi ja onnellisempi. 
Henna
Paras asia, joka minulle on tapahtunut, on tämä elämäntapa. Olen pudottanut todella paljon painoa ja vartaloni on muuttunut paljon. Tärkeimpänä asiana kuitenkin, tunnnen itseni terveeksi ja hyvinvoivaksi ensimmäistä kertaa elämässäni. 

Olen noudattanut ohjelmaa jo yli vuoden ja enkä aio lopettaa. Minulla on vielä ylä- ja alamäkiä, mutta tunnen itseni terveemmäksi kun syön oikein. Minulla on enemmän energiaa, ei vatsavaivoja, ihoni on hämmästyttävän hyvässä kunnossa, voin syödä maukkaita ruokia ja samaan aikaan pudottaen painoa.
Saana
Päätin 29.1.2018 että nyt aloitan elämäntapamuutos projektini, joita on ollut elämässäni jo aivan liikaa, kaikki muut dietit oli jo kokeiltu paitsi ketogeeninen ruokavalio. Olin oikea sohvaperuna, lopen uupunut ja kyllästynyt ylipainooni 127,6kg ja jatkuvaan väsymykseen ja huonoihin yöuniin ja yö hikoiluun ja seksuaaliseen haluttomuuteen. Mikään ei tuottanut iloa, jatkuvat säryt ylipainosta johtuen. 

Olen saanut liikkumisen innon ja tuplasti Energiaa.
Kaikki säryt ovat poissa ja tunnen itseni nuoreksi, seksikkääksi ja kauniiksi naiseksi. Paino nyt 87.6kg ja matka ketoilulla jatkuu loppu elämän, tästä tuli elämän tapa.

Huippua tässä on se että olen löytänyt paljon ihania ihmisiä matkan varrella tässä muutoksessa, minulla on oma toinen perhe, ketoperhe
KIITOS Anni ja Fredu 💖 💖 💖
Niina
Keto matkani alkoi toukokuussa kun löysin Keto Kickstart -valmennuksen. Olen kamppaillut lukuisten terveys- ja hyvinvointiongelmien kanssa koko elämäni ja rehellisesti kokeillut lähes kaiken läpi.

Minulla oli usein maha todella kipeä ja ruokailun jälkeen lähes aina turvotti. Kärsin migreenistä ja ihoni oli huonossa kunnossa.

Kaikki muuttui kun aloin syömään valmennuksen oppien mukaisesti. Olen pudottanut painoa, eikä päivittäiset hyvinvointihaasteet enää piinaa minua, koska niitä ei enää yksinkertaisesti ole. 

Keto Kickstarttiin liittyminen on täysin muuttanut elämäni paremmaksi ❤️
Sanna
Liittyminen Keto Kickstart -valmennukseen on ollut yksi elämäni parhaista päätöksistä. Olen löytänyt ruokavalion, joka kulkee varmasti mukanani lopun elämää. Pääsen vihdoin myös käyttämään vaatteita, joita ajattelin, että eivät enää koskaan mahdu päälleni. 

Olen niin kiitollinen Annille, Fredulle ja koko Keto Kickstart yhteisölle. Tämä jengi on kuin toinen perhe minulle. 
Tytti
Valokuvien välissä on alle vuosi. Aloitin vähähiilihydraattisella ruokavaliolla, mutta tämän ohjelman avulla tulokset alkoivat löytyä ennätysvauhtia. Painoa olen pudottanut jo yli 25kg ja elämänlaatuni on parantunut huomattavasti. Nukun paremmin, olen energisempi ja mieleni on kirkkaampi. 

Tämä ohjelma on mieletön ja mielestäni on aivan uskomattoman upeaa, että voin laihtua syömällä ruokia, joita rakastan. Keto kickstartin yhteisö ja valmentajat, jotka aina puskevat eteenpäin ovat paras asia ikinä. Nämä ihmiset todella välittävät sinusta😍
Riina
Aika huisia, nimittäin se että ulkoisen muutoksen lisäksi olen päässyt purkamaan lääkityksiä, joita pitkän sairastamisen aikana minulle kasapäin määrättiin. Kortisoni oli varmasti yksi pahimmista ja vaikutti valtavasti painonnousuun ja turvotuksen lisääntymiseen. Olen nyt päässyt kokonaan eroon kortisonista, reumalääkkeestä, sekä verenpainelääkkeestä! 

Aloitin Keto Kickstart-valmennuksen oppien mukaisen ruokavalion elokuussa 2018 ja huimia tuloksia olen saanut Annin @annisirvio.fi ja Fredun @fredusirvio materiaaleja opiskellessa. En voisi olla tyytyväisempi ❤
Kati
Keto Kickstartin avulla tehdään tuloksia!
Lue mitä muutoksia jäsenet ovat saaneet aikaan. 
Aloitin keto ruokavalion, kun vauvani oli neljän kuukauden ikäinen. Alussa en juuri saanut tulolsia, koska en tiennyt mitä oikeasti tehdä. Vasta liityttyäni mukaan Keto kickstart -valmennukseen aloin saamaan tuloksia. Sain kaikki oikean ohjeistukset, reseptit ja tuen käyttööni.

Olen pudottanut 8 kg ja kadottanut 16cm vyötäröltäni. Vauvani täytti juuri vuoden, ja olen takaisin samoissa mitoissa, kuin ennen raskautta. Oikeastaan jopa koon pienempi.

Voin lämpimästi suositella Keto Kickstarttia kaikille. Vihaan dieettejä, mutta tämä ei todellakaan tunnu sellaiselta. Tämä on elämäntapa, jossa saat syödä herkullisia ruokia, joiden ansiosta sinusta tulee terveempi, vahvempi ja onnellisempi. 
Henna
Paras asia, joka minulle on tapahtunut, on tämä elämäntapa. Olen pudottanut todella paljon painoa ja vartaloni on muuttunut paljon. Tärkeimpänä asiana kuitenkin, tunnnen itseni terveeksi ja hyvinvoivaksi ensimmäistä kertaa elämässäni. 

Olen noudattanut ohjelmaa jo yli vuoden ja enkä aio lopettaa. Minulla on vielä ylä- ja alamäkiä, mutta tunnen itseni terveemmäksi kun syön oikein. Minulla on enemmän energiaa, ei vatsavaivoja, ihoni on hämmästyttävän hyvässä kunnossa, voin syödä maukkaita ruokia ja samaan aikaan pudottaen painoa.
Saana
Päätin 29.1.2018 että nyt aloitan elämäntapamuutos projektini, joita on ollut elämässäni jo aivan liikaa, kaikki muut dietit oli jo kokeiltu paitsi ketogeeninen ruokavalio. Olin oikea sohvaperuna, lopen uupunut ja kyllästynyt ylipainooni 127,6kg ja jatkuvaan väsymykseen ja huonoihin yöuniin ja yö hikoiluun ja seksuaaliseen haluttomuuteen. Mikään ei tuottanut iloa, jatkuvat säryt ylipainosta johtuen. 

Olen saanut liikkumisen innon ja tuplasti Energiaa.
Kaikki säryt ovat poissa ja tunnen itseni nuoreksi, seksikkääksi ja kauniiksi naiseksi. Paino nyt 87.6kg ja matka ketoilulla jatkuu loppu elämän, tästä tuli elämän tapa.

Huippua tässä on se että olen löytänyt paljon ihania ihmisiä matkan varrella tässä muutoksessa, minulla on oma toinen perhe, ketoperhe
KIITOS Anni ja Fredu 💖 💖 💖
Niina
Keto matkani alkoi toukokuussa kun löysin Keto Kickstart -valmennuksen. Olen kamppaillut lukuisten terveys- ja hyvinvointiongelmien kanssa koko elämäni ja rehellisesti kokeillut lähes kaiken läpi.

Minulla oli usein maha todella kipeä ja ruokailun jälkeen lähes aina turvotti. Kärsin migreenistä ja ihoni oli huonossa kunnossa.

Kaikki muuttui kun aloin syömään valmennuksen oppien mukaisesti. Olen pudottanut painoa, eikä päivittäiset hyvinvointihaasteet enää piinaa minua, koska niitä ei enää yksinkertaisesti ole. 

Keto Kickstarttiin liittyminen on täysin muuttanut elämäni paremmaksi ❤️
Sanna
Liittyminen Keto Kickstart -valmennukseen on ollut yksi elämäni parhaista päätöksistä. Olen löytänyt ruokavalion, joka kulkee varmasti mukanani lopun elämää. Pääsen vihdoin myös käyttämään vaatteita, joita ajattelin, että eivät enää koskaan mahdu päälleni. 

Olen niin kiitollinen Annille, Fredulle ja koko Keto Kickstart yhteisölle. Tämä jengi on kuin toinen perhe minulle. 
Tytti
Valokuvien välissä on alle vuosi. Aloitin vähähiilihydraattisella ruokavaliolla, mutta tämän ohjelman avulla tulokset alkoivat löytyä ennätysvauhtia. Painoa olen pudottanut jo yli 25kg ja elämänlaatuni on parantunut huomattavasti. Nukun paremmin, olen energisempi ja mieleni on kirkkaampi. 

Tämä ohjelma on mieletön ja mielestäni on aivan uskomattoman upeaa, että voin laihtua syömällä ruokia, joita rakastan. Keto kickstartin yhteisö ja valmentajat, jotka aina puskevat eteenpäin ovat paras asia ikinä. Nämä ihmiset todella välittävät sinusta😍
Riina
Aika huisia, nimittäin se että ulkoisen muutoksen lisäksi olen päässyt purkamaan lääkityksiä, joita pitkän sairastamisen aikana minulle kasapäin määrättiin. Kortisoni oli varmasti yksi pahimmista ja vaikutti valtavasti painonnousuun ja turvotuksen lisääntymiseen. Olen nyt päässyt kokonaan eroon kortisonista, reumalääkkeestä, sekä verenpainelääkkeestä! 

Aloitin Keto Kickstart-valmennuksen oppien mukaisen ruokavalion elokuussa 2018 ja huimia tuloksia olen saanut Annin @annisirvio.fi ja Fredun @fredusirvio materiaaleja opiskellessa. En voisi olla tyytyväisempi ❤
Kati
Mistä Facebook -tukiryhmässä iloitaan
Mistä Facebook -tukiryhmässä iloitaan
Usein kysyttyjä kysymyksiä

Onko tämä kuukausimaksulla?
Ei, ehdottomasti ei! Liittyessäsi nyt mukaan saat valmennuksen jäsenyyden pysyvästi käyttöösi kertamaksulla.

Poistuuko materiaalit käytöstäni jonkun ajan jälkeen?
Ei missään nimessä! Haluamme tukea pysyviä elämäntapamuutoksia, ja toisin kuin monissa muissa valmennuksissa, niin meiltä saat jäsenyyden pysyvästi käyttöösi kertamaksulla.

Mitä jos tämä ohjelma ei olekkaan minulle?
Epäilemme kovasti, ettet pitäisi valmennuksesta. Valmennuksellamme on 4.8 tähden arvio Facebookissa ja tuhansia tyytyväisiä asiakkaita. Jos tulit kuitenkin liittymisen jälkeen toisiin ajatuksiin, niin tarjoamme täyden 14 päivän rahat takaisin takuun.

Olen kokeillut useita dieettejä, toimiiko tämä minulle?
Ehdottomasti! Meillä on lukuisia jäseniä, jotka ovat kokeilleet lähes kaikki dieetit ja valmennukset läpi, mutta vasta Keto Kickstartin löydettyään ovat saaneet pysyviä tuloksia. 

Kuinka valmennusmateriaali toimitetaan?
Rakastamme luontoa ja haluamme pitää sen puhtaana myös tuleville sukupolville. Siksi kaikki materiaalit ovat digitaalisessa muodossa. Voit katsoa materiaaleja ja webinaareja kaikilla laitteilla, esim kännykällä, iPadillä tai tietokoneella.

Minkälaisia ruokia valmennuksessa suositaan?
Valmennuksessa suositaan aitoja ja ravinnerikkaita ruokia, jotka maistuvat todella hyvältä. Esimerkiksi proteiinin lähteitä kuten, naudanlihaa, kanaa ja kalaa. Hyviä ja terveellisiä rasvan lähteitä kuten esimerkiksi kananmunia, avocadoa, voita ja oliiviöljyä. Myös herkullisia kasviksia kuten esimerkiksi lehtikaali, pinaatti, parsakaali, kukkakaali.

Eikö rasvan syöminen ole epäterveellistä?
Tämä on yleinen harhaluulo. Rasva ei lihota, sokeri, pitkälle prosessoitu teollinen ruoka sekä lisä- ja täyteaineet lihottavat. Ei rasva. Ketogeenisen ruokavalion on tutkimuksissa todettu olevan tehokas hoitokeino lihavuuden hoitoon.

Onko ohjelman taustalla tiedettä?
Todellisuudessa nykypäivänä on todella paljon mielenkiintoista tutkimusta ketogeenisen ruokavalion vaikutuksista hyvinvointiimme. Olemme ravintonörttejä ja aina tutkimme uusimpia julkaisuja ja tutkimusta aiheesta. Joten voit olla varma, että ohjelma sisältää tuoreimmat tiedot ketogeenisestä ruokavaliosta.

Pitääkö minun luopua alkoholista?
Ei lainkaan! Valmennuksessa opetetaan myös minkälaisia alkoholeja voit ruokavaliolla juoda. Jos päällimmäisenä tavoitteena on laihtuminen, niin kannattaa juoda vähän ja maltillisesti.
Usein kysyttyjä kysymyksiä

Onko tämä kuukausimaksulla?
Ei, ehdottomasti ei! Liittyessäsi nyt mukaan saat valmennuksen jäsenyyden pysyvästi käyttöösi kertamaksulla.

Poistuuko materiaalit käytöstäni jonkun ajan jälkeen?
Ei missään nimessä! Haluamme tukea pysyviä elämäntapamuutoksia, ja toisin kuin monissa muissa valmennuksissa, niin meiltä saat jäsenyyden ja materiaalit käyttöösi pysyvästi.

Mitä jos tämä ohjelma ei olekkaan minulle?
Epäilemme kovasti, ettet pitäisi valmennuksesta. Valmennuksellamme on 4.8 tähden arvio Facebookissa ja lukuisia tyytyväisiä asiakkaita. Jos tulit kuitenkin liittymisen jälkeen toisiin ajatuksiin, niin tarjoamme täyden 14 päivän rahat takaisin takuun.

Olen kokeillut useita dieettejä, toimiiko tämä minulle?
Ehdottomasti! Meillä on lukuisia jäseniä, jotka ovat kokeilleet lähes kaikki dieetit ja valmennukset läpi, mutta vasta Keto Kickstartin löydettyään ovat saaneet pysyviä tuloksia. 

Kuinka valmennusmateriaali toimitetaan?
Rakastamme luontoa ja haluamme pitää sen puhtaana myös tuleville sukupolville. Siksi kaikki materiaalit ja webinaarit ovat katsottavissa digitaalisessa muodossa. Voit katsoa materiaaleja kaikilla laitteilla, esim kännykällä, iPadillä tai tietokoneella.

Minkälaisia ruokia valmennuksessa suositaan?
Valmennuksessa suositaan aitoja ja ravinnerikkaita ruokia, jotka maistuvat todella hyvältä. Esimerkiksi proteiinin lähteitä kuten, naudanlihaa, kanaa ja kalaa. Hyviä ja terveellisiä rasvan lähteitä kuten esimerkiksi kananmunia, avocadoa, voita ja oliiviöljyä. Myös herkullisia kasviksia kuten esimerkiksi lehtikaali, pinaatti, parsakaali, kukkakaali.

Eikö rasvan syöminen ole epäterveellistä?
Tämä on yleinen harhaluulo. Rasva ei lihota, sokeri, pitkälle prosessoitu teollinen ruoka sekä lisä- ja täyteaineet lihottavat. Ei rasva. Ketogeenisen ruokavalion on tutkimuksissa todettu olevan tehokas hoitokeino lihavuuden hoitoon.

Onko ohjelman taustalla tiedettä?
Todellisuudessa nykypäivänä on todella paljon mielenkiintoista tutkimusta ketogeenisen ruokavalion vaikutuksista hyvinvointiimme. Olemme ravintonörttejä ja aina tutkimme uusimpia julkaisuja ja tutkimusta aiheesta. Joten voit olla varma, että ohjelma sisältää tuoreimmat tiedot ketogeenisestä ruokavaliosta.

Pitääkö minun luopua alkoholista?
Ei lainkaan! Valmennuksessa opetetaan myös minkälaisia alkoholeja voit ruokavaliolla juoda. Jos päällimmäisenä tavoitteena on laihtuminen, niin kannattaa juoda vähän ja maltillisesti.
Kun liityt nyt mukaan saat siis kaiken tämän!
Ohjelma
Saat rajattoman pääsyn valmennusportaaliin, josta löydät kaiken tarvittavan elämäntapamuutoksen aloittamiseen.
Yhteisö
Pääset myös mukaan Facebook -yhteisöömme, jossa järjestetään viikkolivejä, inspiroivia haasteita ja josta löydät aina auttavaa kättä.
Bonukset
Nämä bonukset auttavat sinua matkalla hyvinvoinnin maailmaan. Valmennuksesta löydät kattavasti ladattavia tiedostoja.
Kun liityt nyt mukaan saat siis kaiken tämän!
Ohjelma
Saat rajattoman pääsyn valmennusportaaliin, josta löydät kaiken tarvittavan elämäntapamuutoksen aloittamiseen.
Yhteisö
Pääset myös mukaan Facebook -yhteisöömme, jossa järjestetään viikkolivejä, inspiroivia haasteita ja josta löydät aina auttavaa kättä.
Bonukset
Nämä bonukset auttavat sinua matkalla hyvinvoinnin maailmaan. Valmennuksesta löydät kattavasti lisämateriaalia.
Keto Kickstart on valmennusseikkailu aidon ravinnon ja ketogeenisen elämäntavan maailmaan. Valmennus tapahtuu webinaareissa, portaalissa, lähimarketissasi ja kotikeittiössäsi!
Sähköposti: 
info@ketokickstart.fi
Keto Kickstart on valmennusseikkailu aidon ravinnon ja ketogeenisen elämäntavan maailmaan. Valmennus tapahtuu netissä, lähimarketissasi ja kotikeittiössäsi!
Sähköposti: 
info@ketokickstart.fi