Kannattaako minun aloittaa ketogeeninen ruokavalio?
Tämä video käy läpi ketogeenisen ruokavalion "vaikutuksia" ja antaa sinulle uusia näkemyksiä ruokavalioon. Katso tämä jos olet valmis selvittämään voisiko ketogeeninen ruokavalio soveltua juuri sinulle.
Aloita ketogeeninen ruokavalio oikeaoppisesti!
Keto Kickstart -valmennus auttaa sinua onnistumaan!
Anni Sirviö on tunnettu hyvinvointivalmentaja, suosittu kouluttaja ja menestynyt ruokakirjailija. Anni on perustanut Keto Kickstart -verkkovalmennuksen ja järjestänyt loppuunmyytyjä ravintovalmennuksia.

Anni on auttanut jo tuhansia ihmisiä löytämään hyvinvoinnin ja lisäenergian puhtaan ja aidon ruokavalion avulla.

Tämä video tarjoaa sinulle uusia ajatuksia rasvanpolttoon ja lisäenergian saamiseen. Anni käy läpi ketogeenisen ruokavalion vaikutuksia.

Nyt sinulla on ainutkertainen mahdollisuus katsoa video, joka auttaa hahmottamaan soveltuuko keto ruokavalio juuri sinulle.

Tero Siukkola

Olen Annin opeilla pudottanut 20kg uskomattoman nopeassa ajassa ja saanut elämäni takaisin. Suosittelen kuuntelemaan mitä Annilla on sinulle kerrottavaa, koska se voi muuttaa elämäsi!

Tytti Meier

Olen noudattanut Annin oppeja viimeiset 4kk, enkä meinaa tunnistaa itseäni enää vanhoista kuvista. Pystyn taas käyttämään housuja, jotka eivät ole mahtunut minulle viimeiseen kymmeneen vuoteen.

Emmi Thomenius

Anni on ollut oppaanani matkalla hyvinvoinnin pariin. En olisi pystynyt tähän matkaan ilman Annin motivointia ja tukea. Hänen kanssaan työskenteleminen on yksi parhaista valinnoistani.
Huzl Pty Ltd- COPYRIGHT @ 2018 - Sopimusehdot ja tietosuojakäytäntö - Evästeiden käyttö